Wie zijn wij

Directie

corrydelange

Corry de Lange

Corry is een ervaren interim directeur en commissaris. Met haar ondernemersachtergrond en corporate governance expertise levert zij een belangrijke bijdrage om Breedband Hollands Kroon als solide organisatie neer te zetten.

CoenKnook

Coen Knook

Coen Knook is agrarisch bedrijfsadviseur, een echte man van de praktijk met grote gebiedskennis. Tot 2006 is hij akkerbouwer geweest in de Wieringermeer. Met de huidige en toenemende wet en regelgeving binnen de agrarische sector weet hij als geen ander hoe belangrijk een goede internet verbinding in het buiten gebied is. Door schaalvergroting en specialisatie worden steeds meer bedrijfsprocessen op het boerenbedrijf aangestuurd via internetverbindingen. Jarenlang was het dan ook behelpen met allerlei alternatieve oplossingen. Maar eindelijk komt er nu structureel en stabiele verbinding.

Ledenraad

CarlaVanBalenBlanken

Carla van Balen Blanken

Carla woont samen met haar man al ruim 40 jaar in de mooie “Oostpolder” in Anna Paulowna. In een buiten gebied wonen brengt lusten en lasten met zich mee. Eén daarvan was sinds de digitale weg zijn opkomst maakte, de snelheid van het internet. Maar mede door Breedband Hollands Kroon is dat nu verleden tijd. Ooit op een Oostpolder belangen vergadering gevraagd of er iets aan de internet snelheid gedaan kon worden. En zie nu, we hebben het met zijn allen voor elkaar gekregen. Zelf ben ik vanaf het prille begin betrokken geweest als vrijwilliger van Breedband Hollands Kroon en heb en doe dit nog altijd met veel plezier. Tot slot; mochten er klachten zijn over TV of het internet, bespreek dit dan niet in een buurtapp of onder elkaar, want dat lost niets op, maar bel met Kabeltex. Zij zorgen voor een oplossing, ik heb dit zelf aan den lijve ondervonden.

JanWimBouma

Jan Wim Bouma

Ik woon samen met mijn vriendin in het dorp Haringhuizen. In onze omgeving merken we steeds meer de gevolgen van het trage internet. Mensen die haast gedwongen worden om naar Schagen te gaan voor snel internet. We maken ons dan ook zorgen dat er uiteindelijk geen toekomst is in het buitengebied zonder goed en snel internet. Dat is de reden dat ik de afgelopen jaren zeer actief bezig ben geweest met Breedband Hollands Kroon.

pasfoto Lyda van Dorth,

Lyda van Dorth

Tijdens mijn vrijwilligerswerk voor ledenwerving bleek al snel dat het niet hebben van snel internet zeer problematisch was voor hartpatiënten met een thuismonitor. Regelmatig moesten zij worden opgenomen in het ziekenhuis doordat de moderne medische apparatuur, die ze mee hadden gekregen uit het ziekenhuis meer Mb’s nodig had dan wat er nu mogelijk is. Ook wordt telemonitoring ( Hospital@home) ook al door het ziekenhuis in Alkmaar en de thuiszorg toegepast en gaat dit alleen maar toenemen.

WendyDubbeld

Wendy Dubbeld

Wendy woont samen met haar man in Kolhorn. Ze is sinds 2010 als eigenaar van DubbelDwars Advies werkzaam als managementadviseur, voornamelijk in de energiebranche. Voor die tijd werkte ze bij Nuon en KPN. Samen met haar zus runt Wendy ook Spiffy Active, een (online) onderneming die duurzame sportkleding produceert en verkoopt. Snelle internetverbindingen zijn enorm belangrijk voor bedrijven, maar ook voor medewerkers of zelfstandigen die vanuit huis werken, en voor scholieren en studenten die voor school of studie online informatie moeten opzoeken of lessen volgen. Om nog niet te spreken over videogesprekken met familieleden of vrienden, hypotheekadviseurs en artsen. Trage internetverbindingen zorgen nu al voor frustraties bij mensen die in het buitengebied wonen en werken. Om in de toekomst aangesloten te blijven bij technologische ontwikkelingen zijn snelle internetverbindingen essentieel.

ArthurKerkhaert

Arthur Kerckhaert

Arthur Kerckhaert is eigenaar van Artagri’s IT-Balie in Middenmeer. Een automatiseringsbedrijf dat computers verkoopt, repareert en installeert. Verzorgd ook op locatie reparaties en de aanleg netwerken bij zowel bedrijven als particulieren.Arthur heeft daarnaast een akkerbouwbedrijf in de Wieringermeer en kan daardoor met een agrarische insteek automatiseren. Sinds 1994 actief in de automatisering en heeft de internet verbindingen van analoog modem, ISDN, ADSL tot glasvezel op de voet gevolgd.Door de ontwikkelingen bij de agrarische bedrijven en alle apparatuur die een internet verbinding vereisen is de behoefte aan een betrouwbare snelle oplossing van groot belang.

Wim Mostert

Wim staat voor de agrarische sector. Hij heeft sinds 1990 een melkveebedrijf in het buitengebied op Wieringen. Snel internet is onmisbaar voor het bedrijf en zijn gezin. Zo houden we het buitengebied leefbaar.

Eldert foto

Eldert de Vries

Techniek is mijn ding, probeer altijd in oplossingen te denken. Werkzaam in agrarische sector en grondverzet, werk veel aan het verbeteren van machines. Toen de Homecomputer op de markt kwam was ik gelijk geïnteresseerd. Zag weer nieuwe mogelijkheden, die een enorme vlucht hebben genomen. Vandaar dat ik me heb aangemeld bij Breedband Hollands Kroon als vrijwilliger. De internetverbindingen zijn hier erg achter gebleven, vooral in het buitengebied Maar daar komt nu een einde aan, 7 januari 2019 gaat de aanleg van glasvezel starten, mis de boot niet. Als coöperatie blijven wij de belangen van onze leden behartigen.