Abonnement – wat gebeurt er als ik ga verhuizen?

Voor Kabeltex geldt het volgende:

Als u verhuist kunt u in principe uw glasvezelabonnement behouden. Tenminste, als uw nieuwe woning zich bevindt binnen de gemeente Hollands Kroon en deze ook al is aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Verhuist u naar een woning waar geen glasvezel aanwezig is? Dan komt uw abonnement in principe te vervallen. Bevindt uw nieuwe woning zich binnen de gemeente Hollands Kroon dan heeft u wellicht de mogelijkheid om de woning alsnog aan te sluiten. Neem in dat geval contact op met de administratie van Kabeltex om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Verhuist u naar een woning buiten de gemeente Hollands Kroon? Dan komt uw abonnement in principe te vervallen. Tenzij uw nieuwe woning ook beschikt over glasvezel en hier door uw provider ook de dienst wordt aangeboden. Neem in dat geval contact op met de administratie van Kabeltex om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Hoe de andere providers met verhuizingen omgaan is niet bekend. U kunt hiervoor de website van de betreffende provider raadplegen.