Eindsprint buitengebied HK-Oost (rood) met Digitale Stad t/m 15 juli 2021

fasering-2020-08-13

Eindsprint buitengebied HK-Oost (rood) met Digitale Stad t/m 15 juli 2021, activeer nu uw aansluiting!!!

Het glasvezelnetwerk buitengebied HK-Oost (rood) ligt klaar, maar nog niet iedereen heeft zich gemeld bij Digitale Stad voor de aansluiting vanaf de weg naar hun pand. Tot en met 15 juli kan dit nog tegen de huidige voorwaarden namelijk: een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 12,65 of éénmalig € 1.900,- ineens. Na 15 juli komen daar extra aansluitkosten bij van minimaal € 250,- per aansluiting.

Wij horen dat sommigen nog op ons, Cooperatie Breedband Hollands Kroon met Kabeltex, wachten… dat is ONJUIST: er zijn geen verplichtingen meer met ‘ons’. Adressen in HK-Oost dienen echt een overeenkomst aan te gaan met Digitale Stad voor het afronden van de aansluiting. Daarna kan er een abonnement (TV, internet, telefoon) afgesloten worden met een provider zoals Kabeltex. Dus wacht niet langer en meldt u bij Digitale Stad of kom naar de bus voor meer uitleg. Let op Digitale Stad heeft ook enkele kernen aangelegd, voor die adressen loopt nu een actie met cashback. Deze cashback geldt dus niet voor buitengebied adressen. Controleer uw adres via de postcode-check https://www.digitale-stad.nl/regio/hollands-kroon/ en meld u aan.