Aansluitingen Haringhuizen bijna klaar voor installatie door Kabeltex, glasvezelnetwerk + provider

behind-the-scene-1252242[1]

Vandaag is er verwarring gemeld uit Haringhuizen (en daar direct omheen) bij abonnees welke vorige week GEEN mail hebben ontvangen over het aanmelden bij Digitale Stad zoals op onze websitesite/ facebook staat voor bepaalde delen van Hollands Kroon Oost.

Dit klopt, want dat bericht betreft hen niet! De glasvezelkabel is/wordt in Haringhuizen WEL direct door Kabeltex aangelegd!

Mensen spraken met elkaar hierover en verwezen naar ons facebook-bericht waarna enkelen er van uitgingen dat die berichtgeving voor “iedereen” van toepassing was, waarna ook zij zich bij Digitale Stad meldden. Dit was/is dus niet de bedoeling.

Kabeltex heeft daarom hedenmiddag/ avond onderstaande mail verstuurd naar de adressen in/rond Haringhuizen waar Kabeltex wel tot in de huizen aanlegt dus men zich NIET moet melden bij Digitale Stad.

 

Hieronder leest u de mail die Kabeltex heeft verstuurd:

 

Datum: 01-07-2020
Onderwerp: Aansluitingen Haringhuizen bijna klaar voor installatie door Kabeltex, glasvezelnetwerk + provider

Geachte abonnee, binnenkort kunnen we gaan installeren!

Onze aannemer is met de afronding van ons glasvezelnetwerk bezig. De hoofdkabels worden gelegd vanuit Schagen naar Haringhuizen. De meeste aansluitingen naar de woningen zijn ook al gemaakt.

Rond de 15e juli zullen de werkzaamheden afgerond zijn. Op dat moment ontvangt u van Kabeltex een e-mail met het verzoek om de monteur in te plannen.

Kabeltex heeft recent een mail gestuurd naar aansluitingen die op een andere wijze aangesloten gaan worden. Dat heeft betrekking op het oostelijk deel van Hollands Kroon (en ook Moerbeek). Daar gaat Kabeltex over het glasvezelnetwerk van Digitale Stad de abonnementen leveren aan de ingeschreven klanten.

Uw aansluiting vindt plaats op het eigen glasvezelnetwerk van Kabeltex. Dat is allemaal geregeld. Bewoners in en rond Haringhuizen zijn door sommigen op het verkeerde been gezet en hebben mogelijk ook een inschrijving gedaan bij Digitale Stad. Dat is dus niet nodig en mocht u een inschrijving hebben gedaan annuleer die dan!