Wat een verschil in snelheid!

snelhedenbbhk

Hanneke Meereboer van de Zwinweg in Anna Paulowna kon halverwege januari haar geluk niet op. Ze had het begin van het jaar een screenshot gemaakt. KPN was haar provider en leverde toen een internet upload van 0,55 Mb en een download van 1,67 Mb. Een paar dagen later deed ze dat nogmaals. Nu was Kabeltex haar provider met een upload van 97,75 Mb en een download van 212,88 Mb. “Het verschil lijkt me heel duidelijk, dus jullie snappen wel hoe tevreden wij zijn!” Bij navraag heeft ze nog wel wat zaken die aandacht vragen, want het lijkt of de ondertiteling voor slechthorenden bij Kabeltex niet werkt en ja, ook Hanneke heeft last van haperingen en ‘blokkerigheid’. “Ach, dan doe ik gewoon de stekker eruit en erin en dan is het gewoon weer opgelost.” Het verschil in snelheid is opmerkelijk, want ze zaten bij KPN aan het einde van de telefoonkabel. Dan moest haar dochter voor bijvoorbeeld het samenstellen van een fotoboek naar een sneller internetadres uitwijken. Bij regen en storm heeft de familie nu gewoon beeld, terwijl dat met de schotelantenne simpelweg niet mogelijk was. Ze wil een pluim uitdelen aan monteur Justin Nijman van Kabeltex. “Deze is hier wijd en zijd bekend in de polder. Zo’n goede service en zo vriendelijk.” Hanneke heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ook de haperingen worden opgelost.

Simon Bos