Kortingsactie voor inschrijvers op glasvezelnetwerk

euro-coins-1129407-m[1]

Wie zich op zaterdag 19 of zondag 20 mei inschrijft voor de snelle internetverbinding maakt kans op € 180 korting. Voor de adressen die zich nog moeten aanmelden stelt de Coöperatie Breedband Hollands Kroon aankomend weekend een extra stimulans beschikbaar. Onder de inschrijvers van aankomend weekeinde zal 3x een korting van € 180 worden verloten. Symbolisch komt dit overeen met een jaar lang korting op de buitengebiedtoeslag.

De inschrijvingen voor het glasvezelnetwerk in Hollands Kroon verlopen voorspoedig en het ziet er dan ook naar uit dat het minimale aantal van 1.860 inschrijvingen gehaald gaat worden en de aanleg van het netwerk nog dit jaar kan starten. De vrijwilligers bezoeken inwoners huis-aan-huis om informatie te verstrekken en mensen in te schrijven. In de praktijk schrijft 70% van de bezochte mensen zich dan in. Het is echter ondoenlijk om de vrijwilligers alle 3.100 woningen en bedrijven individueel te laten bezoeken.

Om de inschrijvingen een extra impuls te geven stelt Kabeltex in het weekeinde van zaterdag 19 en zondag 20 mei extra kortingen beschikbaar. Onder alle inschrijvingen van dat weekeinde wordt 3x een korting van € 180 verloot. Deze korting geldt bovenop de reeds geldende korting van € 350 op de aansluitkosten.

Inschrijven kan via de website van de coöperatie op www.breedbandhk.nl. Daar is ook de agenda van de breedbandbus terug te vinden. Bezoek de bus met al uw vragen of om in te schrijven voor een abonnement. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, neem dan telefonisch contact met ons op via 06-20138301.

Naar verwachting kan de aanleg van het netwerk starten in augustus/september van dit jaar. Eind 2020 hebben alle woningen en bedrijven in de buitengebieden van Hollands Kroon dan de beschikking over een snelle en stabiele internetverbinding.