Kabeltex biedt nu ook mobiele diensten – een compleet pakket tegen een concurrerende prijs

pexels-photo-887751[1]

Kabeltex is voor de mobiele diensten een samenwerking aangegaan met Youfone. Youfone is een succesvolle landelijke telecomaanbieder en verstrekt al 10 jaar aantrekkelijke mobiele abonnementen op het KPN-netwerk en onderscheidt zich in eenvoud en gemak. De abonnementstarieven van Youfone liggen veelal lager dan KPN, ook als de abonnee de €5 korting per maand (inclusief dataverdubbelaar) van KPN heeft. Het argument om niet over te stappen naar een andere provider omdat de kortingen van KPN komen te vervallen is daarmee geen argument meer. Immers, bij Youfone liggen de prijzen sowieso lager dan bij KPN, inclusief de kortingen.

Een regelmatig gehoord argument is dat men niet overstapt op het veel snellere glasvezelnetwerk omdat dan allerlei kortingen die bij KPN te verkrijgen zijn vervallen. Met de samenwerking tussen Kabeltex en Youfone is dat probleem opgelost. In onderstaande tabel is dit met een rekenvoorbeeld onderbouwd:

KPN Prijs/mnd   Kabeltex / Youfone Prijs/mnd
KPN Alles in één standaard € 86,50   Kabeltex GO 100/100 € 62,00
      Settopbox € 4,00
Mobiel 2x1000MB + 300 min/sm € 12,75   Mobiel 6000MB + onbeperkt min/sms € 12,00
Mobiel 500MB + 300 min/sms € 8,50   Mobiel 6000MB + onbeperkt min/sms € 12,00
      Buitengebiedtoeslag € 15,00
 

KPN biedt bij Alles in één standaard onbeperkt bellen van vast naar mobiel. Dat biedt Kabeltex niet, maar door (als klant van Kabeltex) een onbeperkt bellen abonnement van Youfone af te sluiten (i.p.v 300 min/sms) is dat probleem opgelost. En ben je met een veel snellere verbinding onder de streep goedkoper uit bij Kabeltex, ondanks de buitengebiedtoeslag!

Een abonnement aangaan bij Youfone kan vanaf vandaag, maar zo een besluit kan ook worden uitgesteld tot het moment waarop de glasvezel daadwerkelijk wordt aangesloten.

Help mee en maak de aanleg van het snelle netwerk mogelijk. Schrijf vandaag nog in via www.breedbandhk.nl.