Informatiebijeenkomsten voor leden

Op 16, 18, 23 en 25 november worden er speciale ledenavonden gehouden. Tijdens deze avonden worden de leden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van het project Breedband Hollands Kroon. Heeft u zich ingeschreven en bent u ook benieuwd naar de planning, de providers en de hoogte van de buitengebiedtoeslag? U bent van harte welkom op één van deze avonden.

  • maandag 16 november, Atrium, Gemeentehuis
  • woensdag 18 november, Agrotheek, Wieringerwerf
  • maandag 23 november, de Vriendschap, ‘t Veld
  • woensdag 25 november, Vikingschip, Den Oever

Alle avonden beginnen om 20:00 uur.

Tijdens de avonden zal niet alleen worden stil gestaan bij de ontwikkelingen rondom de aanleg van glasvezel, maar wordt ook ingegaan op nieuwe ontwikkelingen. Zoals mogelijkheden tot straalverbindingen en de vdsl+/4G ontwikkelingen van KPN.