Oproep aan twijfelaars: kom 6 juli naar de vragenavond in de Agrotheek

cavagrotheek

De inschrijvingen bij Breedband Hollands Kroon verlopen voorspoedig. Inmiddels staat de teller bijna op 2.000 inschrijvingen, waarvan 1045 buiten- en industriegebied. Dat is niet voldoende. Inschrijven kan tot 13 juli. Voor degenen die zich nog niet hebben ingeschreven, omdat ze nog vragen hebben die ze graag beantwoord willen zien organiseert Breedband Hollands Kroon een extra informatieavond. U bent van harte uitgenodigd op maandag 6 juli aanstaande vanaf 19:30 uur in de Agrotheek te Wieringerwerf.

Breedband Hollands Kroon heeft zich tot doel gesteld een breedband internetverbinding voor iedereen in de gemeente Hollands Kroon mogelijk te maken. Hierbij wordt benadrukt dat de buitengebieden en industrieterreinen ook worden aangesloten. Deze gebieden zijn tot nu toe verstoken van een adequate internetverbinding. Maar als het aan Breedband Hollands Kroon ligt is dat snel verleden tijd.

Voorwaarde voor de aanleg is dat er voldoende inschrijvingen zijn. Met andere woorden, inwoners en bedrijven moeten zich inschrijven voor een jaarabonnement. Alleen dan kan Breedband Hollands Kroon de financiering bij de bank rond krijgen en kan er gestart worden met de aanleg.