Raad van Commissarissen benoemd

RvC

De Coöperatie Breedband Hollands Kroon begint steeds meer vorm te krijgen. Naast de directie is nu ook de Raad van Commissarissen aangesteld. Met enige trots kunnen we de namen prijsgeven: William Wijnker, Freddy Dijkman, Coen Knook, Cees Roem en Simon Bos. Een introductie van de leden:

William Wijnker (Breezand)
William Wijnker is voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij is oprichter van Dutch Design Engineering Steel Constructions, kortweg Dudescon BV. Dudescon BV is de moedermaatschappij van WVL Staalbouwers BV. De ideale partner voor het ontwerpen en realiseren van staalconstructies, hoofdzakelijk werkzaam in West Afrika. De gedachte achter de oprichting is om met de aanwezige ervaring en wetenschappelijke kennis deze in te zetten om constructieve vraagstukken praktisch op te lossen.

 

Coen Knook (Middenmeer)
Coen Knook is Agrarisch Bedrijfsadviseur van De Dijken, een echte man van de praktijk, met grote gebiedskennis! Tot 2006 is hij akkerbouwer geweest in de Wieringermeer. Daarnaast is hij sinds 1998, eerst parttime, werkzaam als agrarisch bedrijfsadviseur. Toen zijn bedrijf ruimte moest maken voor planologische ontwikkelingen koos hij om verder te gaan als agrarisch bedrijfsadviseur.
Maar het ondernemerschap blijft lokken. Toen de kans zich voordeed om aan te sluiten bij Theunis Jensma en Harald Hoffmann van De Dijken, was de keuze snel gemaakt.

 

Simon Bos (Nieuwe Niedorp)

Simon is sinds 1999 eigenaar van een bedrijf in Interimmanagement in de IT. Hij realiseert veranderingen in IT organisaties en is dagelijks bezig om daarvoor draagvlak te creëren. Hij is verder adviseur, publicist en auditor. Simon heeft bij KPN gewerkt en verschillende functies bekleed binnen het IT werkveld. Hij heeft daar onder andere jarenlang glasvezelnetten gerealiseerd in Amsterdam, Schiphol en voor KPN Quest in geheel West Europa. Momenteel is hij afdelingshoofd IT bij de Universiteit van Amsterdam.