Misverstand van de week: aanmelden kost geld

euro-coins-1129407-m[1]

U kunt zich nu al als medestander aanmelden. Een veelgehoord misverstand hierbij is dat dit geld kost en u direct aan verplichtingen vast zit. Het tegendeel is echter waar! Aanmelden is kosteloos en u zit nergens aan vast. Waarom is aanmelden dan toch zo waardevol?

Voor de initiatiefnemers van Breedband Hollands Kroon levert uw aanmelding waardevolle informatie op. Het geeft namelijk inzicht in het aantal mensen dat graag aangesloten zou willen worden. Ook geeft het inzicht in waar de interesse zit en in welke gebieden minder interesse te verwachten is. Maar ook voor uzelf is het waardevol. Door uzelf aan te melden als medestander wordt u straks als eerste benaderd wanneer de providers en abonnementen bekend gemaakt worden. Ook bij andere belangrijke informatie, zoals wanneer en waar de eerste aanleg plaats vindt bent u de eerste die op de hoogte wordt gesteld.

Kortom, aanmelden is vrijblijvend, maar zeer waardevol. Meld u vandaag nog aan en stimuleer ook uw buren, vrienden, familie en kennis om hetzelfde te doen.