Misverstand van de week: u kunt geen provider kiezen

sign-1328153-m

Wie op 25 oktober 2014 de uitzending van Kassa heeft gezien, realiseert zich dat het erg vervelend kan zijn als u niet zelf kunt kiezen bij welke provider u een dienst afneemt. Daarom biedt de coöperatie Breedband Hollands Kroon volledige keuzevrijheid.

Het glasvezelnetwerk dat de coöperatie wil aanleggen wordt een “open” netwerk. Dit houdt in dat in principe alle providers hun diensten over het netwerk kunnen aanbieden. Fiber, KPN, CanalDigitaal, Ziggo, Plinq, Trined, XS4ALL, ze zijn allemaal welkom. En juist omdat het een open netwerk is zal de coöperatie nooit zomaar een provider de deur wijzen. Sterker nog, als lid van de coöperatie heeft u het voor het zeggen. U bepaalt of een provider toegang tot ons netwerk krijgt, of niet.