Honderdste aanmelding medestander

100ste_medestander

Onlangs heeft de honderdste medestander voor het project Breedband Hollands Kroon zich gemeld. De heer Bert Westhoff uit Oude Niedorp schreef zich via de website in. Ter waardering van deze honderdste inschrijving heeft de heer Westhoff een taart van de coöperatie ontvangen.

De heer Westhoff onderkent de noodzaak van een betrouwbare internetverbinding maar al te goed. Hij werkt regelmatig vanuit huis en is dan afhankelijk van de internetverbinding. De parallel met de stroomvoorziening is daarmee snel getrokken. Valt de stroom uit, dan is het huishouden vrijwel direct ontregelt. Allerhande apparatuur waar we dagelijks gebruik van maken, zoals radio, tv, koelkast en vriezer doen het dan niet meer. Hetzelfde is nu steeds meer aan de hand met de internetverbinding. Valt deze uit, dan valt de tv uit, kan er niet meer getelefoneerd worden. En werken vanuit huis wordt dan al helemaal bemoeilijkt.

De noodzaak van een breedbandverbinding staat wat betreft Westhoff dan ook buiten iedere discussie. De behoefte aan gegevensoverdracht is de afgelopen tien jaar ongeveer met een factor 30 of meer toegenomen. En die toename zal op korte termijn niet minder worden. Daarom is de aanleg van een stabiel glasvezelnetwerk een absolute must. Niet alleen voor de buitengebieden, ook voor de industrieterreinen en de woonkernen. Want ook die laatste zullen binnen afzienbare tijd de grenzen van hun huidige ADSL en kabelverbindingen gaan ervaren.

Heeft u zich nog niet als medestander aangemeld? Doe dat vandaag nog! Het kan via dit formulier.